Sarımsak Saç Dökülmesine İyi Gelir mi ?

Merhaba,

Saç dökülmesinden ve birkaç tavsiyeden bahsedeceğim.  Saç dökülmesinin birçok sebebi vardır; hormonal faktörler, stres, çevresel faktörler, hatalı ürün kullanımı, vitamin eksikliği ve bazı hastalıklar gibi.
Ben bugün burada sizlere çevresel faktörlerden ve hatalı üürn kullanıma bağlı yada saç derisi hastalıklrından kaynaklanan dökülmeler için öneride bulunacağım. Diğer sebeplerden ötürü dökülme var ise önce hekim muyanesi olmakta fayda vrdır.
Ben size şiddetle sarımsağı önereceğim. Neden mi?  

Sarımsak içinde bulunan selenyum besinler yoluyla alınan E vitamininin vücut tarafından emilimini arttırarak hücre yapısına zarar veren serbest radikallerle savaşmasını sağlar. Selenyum aynı zamanda cilt elastikiyetini arttırmaya yarıyor. Bu demek oluyorki her gün bir diş sarımsak yerseniz sizin ve saçınız için faydalıdır. Mideniz de rahatsizlik yoksa tuketmekte fayda var.
Sarımsağın saça faydaları arasında zengin kalsiyum kaynağı olarak saç yapısını güçlendirmesini, C vitamini ile kolajen üretimini arttırmasını ve kırılmalara karşı korumasını, bakır minerali ile saçların daha hızlı ve sağlıklı uzamasına yardımcı olmasını, demir minerali ile saç sağlığının korunmasını sağlamasını sayabiliriz. Evde kendiniz sarımsaklı maskeler hazırlayabilirsiniz yada direkt tüketebilirsiniz. Ne yazikki kötü kokuyor.
Sarımsağa özgün kokusunu veren “allicin” adlı bileşen aynı zamanda faydalarının da geldiği kaynak.Ama üzülmeyin yeni keşfettiğim Tresan markasının sarımsaklı şampuanı kötü kokmuyor ve işlevi çok iyi. Ben dökülmeler konusunda memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Aramızda belki daha önce deneyen vardır, yorum bırakırsanız sevinirim. Tresan markasının şampuanı parabensiz ve SLES içermiyor . Eczacı meslektaşlarımın kontrollerinden geçerek satışa sunuluyor. Watsons , gratis vb mağazalarda bulabilirsiniz, aynı zamanda instagram dan sengüzelsincom dan alabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

L’ROUGE BENİM PROPAM / PROPA ÜRÜN YORUMLARIM

KONSANTRE PARFÜM

NATURMAX- ECZANE ÜRÜNLERİ