BİOBLAS ONARICI ŞAMPUAN VE SAÇ ONARIMI HAKKINDA BİLGİLER

Merhaba,
Bu yazımda size saç onarımı ile ilgili bilgi vermek istiyorum , saçın  dogal yapısında bulunan proteinler, suyu çekme ve bağlama özellikleri nedeniyle saç tellerinin esnekliğini arttırır, aynı zamanda film tabakası gibi ince bir tabaka oluşturarak su kaybını azaltır ve saç tellerini korur. Kılın temel yapisinda ise #keratin adli protein yer alır.
Peki gelelim #phytokeratin e #phyto bitki demektir. hayvansal proteinler yerine bitkisel proteinler tercih edilmesi nedeniyle keratin'e alternatif olarak "phytokeratin" kullanılmaktadır.


 

Phytokeratin nedir?
Hidrolize mısır, buğday ve soya proteinlerinin içeriğinde saç sağlığına yararlı 17 farklı aminoasit bulunur. Phytokeratinin içeriğinde bulunan soya proteini deri tarafından da emilerek daha alt tabakalara iner ve sacin destek dokusunun yapımını hızlandırır.

Phytokeratin saç derisini yumuşatarak nemli kalmasını sağlar zaten bu sampuan kuru ve normal saçlara yönelik benim yağlı bir yapim var ama boyadan sonra biraz kurudu uçları . Öte yandan saç tellerini kökten uca onarır, kalınlaştırır; saçlara sağlıklı, canlı ve pürüzsüz görünüm vermeyi vaadeder. Phytokeratindeki hidrolize proteinler kalıcı şekil verme veya boyama işlemlerinden sonra saç tellerinin üzerinde onarıcı etkiye sahip oldukları için saçın protein yapısını da düzeltirler yani bu demek oluyor ki #perma yaptırdıktan sonra yipranma varsa tavsiyemdir. 

🍀Saç içerisinde doğal olarak bulunan amino asitlerin eksikliğini tamamlar,
 🍀Saç köklerine etki ederek saçlarımızın canlı görülmesini sağlar,
🍀Yeni saç oluşumunu destekler ,

 
Uzum Çekirdeği Yağına gelirsek;

 
#Dihidrotestosteron (DHT) üretimi, saç dökülmesinin nedenlerinden biridir. Üzüm çekirdeği yağı bu hormonun üretimini bloke eden antioksidanlar icerir. Duzenli kullanimda faydasini goreceksiniz. Ben uzum cekirdegini bala yada yogurta katıp yemenizi de önereceğim. Şampuana detaylı bakmak için bioblas sayfasını ziyaret edip gratis, watsons vb yerlerden edinebilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

L’ROUGE BENİM PROPAM / PROPA ÜRÜN YORUMLARIM

KONSANTRE PARFÜM

NATURMAX- ECZANE ÜRÜNLERİ